Előfizetői tartalom

Megvan az UniCredit új elnöke és vezérigazgatója

Portfolio
Az UniCredit S.p.A Igazgatósága tegnapi ülésén Pietro Carlo Padoan és Andrea Orcel urakat nevezte ki az Igazgatóság elnökévé és a társaság vezérigazgatójává, a feladatuk teljesítéséhez szükséges minden joggal és felhatalmazással. Emellett az Igazgatóság Lamberto Andreottit nevezte ki elnökhelyettesnek - derül ki az UniCredit közleményéből.

Az UniCredit S.p.A Igazgatósága tegnapi ülésén Pietro Carlo Padoan és Andrea Orcel urakat nevezte ki az Igazgatóság elnökévé és a társaság vezérigazgatójává. A napokban a magyar UniCreditnél is új vezér-helyettest neveztek ki: Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 12. Új vezérigazgató-helyettes a magyar UniCreditnél Az igazgatóság a következő bizottsági tagokat is kinevezte:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés