Előfizetői tartalom

Szupergyors fizetést kapcsoltak be a magyar webshopokban

Portfolio
Egy új, az azonnali fizetési rendszerre épülő online fizetési megoldással rukkolt elő az OTP Mobil, az OTP Bank fintech leánya. Az általuk fejlesztett SimplePay platformon keresztül ezentúl QR-kóddal és egykattintásos "deeplinkkel" mobilbanki alkalmazással, vagy akár netbankon keresztül is fizethetünk. A kereskedők számára a bankkártyás fizetésnél olcsóbb megoldás, az Instant transzfer az azonnali fizetési rendszerre épít.

Azonnali fizetési rendszer Az azonnali fizetési rendszer (AFR) tavaly március 2-án indult el Magyarországon, a fejlesztés az elmúlt három évtized legnagyobb volumenű pénzforgalmi befektetésének és innovációjának számít Magyarországon. Az infrastruktúra kiépítése, a rendszer bevezetése, a projektre fordított munkaórák költsége a bankszektornak 40 milliárd forintos befektetéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés