Előfizetői tartalom

MFB: több mint 4500 vállalkozás igényelte a kamatmentes hitelt, újabb bővítés várható

Portfolio
Több mint 4500 vállalkozás igényelte eddig a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt. Másfél hónappal a hitelprogram meghirdetése után a 100 milliárd forintos hitelkeret közel 40%-ra nyújtottak be kérelmet a vállalkozások. Szintén nagy érdeklődés övezte az április 12-én újranyitott KKV Technológia Hitelprogram likviditási termékváltozatát, melynek 34 milliárd forintos keretösszegét mára teljes egészében lekötötték a vállalkozások - közölte az MFB.

A mai napig több mint 4500 vállalkozás igényelte csaknem 36 milliárd forint összértékben a Kamatmentes Újraindítás Gyorcskölcsönt.  Az igénylők leginkább a vendéglátás, a kiskereskedelem, illetve a turizmus területén működő vállalkozások közül kerülnek ki. A legfrissebb összesítések szerint a folyósított átlagos hitelösszeg 9 millió forint és elsősorban a közép-magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés