jp morgan shutter
Bank

Visszarendeli az irodába dolgozóit a JP Morgan

Portfolio
Kedden a JP Morgan bejelentette, hogy minden amerikai dolgozóját visszarendeli az irodába júliustól – számol be a hírről a Financial Times.

A dolgozóknak küldött tájékoztatásban az szerepel, hogy július elejétől kezdve a banki dolgozóknak vissza kell térniük az irodába, de egyelőre még rotációs alapon működne a dolog. A felsővezetés így arra kér mindenkit, hogy készüljön fel az irodai létbe való visszatérésre.

A JP Morgan körlevele kitér arra is, hogy május 17-től mindegyik amerikai irodájuk nyitva lesz a munkavállalók előtt annak érdekében, hogy hozzá tudjanak szokni az irodai léthez, mielőtt a rotációs rendszer beindul júliusban. A bank nem teszi kötelezővé a visszatérő dolgozói számára a vakcina beadását, de mindenkinek erősen ajánlja, hogy oltassa be magát a koronavírussal szemben.

Jamie Dimon, a JP Morgan vezére korábban arról beszélt, hogy szerinte a Zoomon keresztüli megbeszélések csak lassítják a döntési folyamatot, az otthonról történő munkavégzés pedig lehetetlenné teszi a junior bankárok számára, hogy megtanulják, milyen is valójában egy bankban dolgozni. Dimon korábban azt jósolta, hogy a pandémia után a dolgozók kevesebb mint 10%-a fog otthonról teljes munkaidőben dolgozni, a többség vagy teljes munkaidőben vagy egy hibrid modellben, de bejár majd az irodába.

Ugyanakkor a bankvezér szerint nem lesz már szükség olyan nagy irodákra, mint korábban, szerinte 100 munkavállalóra átlagosan 60 hely kell majd.

Az amerikai nagybankok közül korábban a Wells Fargo arról számolt be, hogy leghamarabb szeptemberben tervezi visszahívni az irodába dolgozóit.

Címlapkép: Shutterstock

karikó katalin merkely béla mrns vakcina
amazon_shutter-20180202
skócia niNicola Sturgeon

Kiszámoló Mennyi az órabéred

Az, hogy milyen órabérért dolgozik egy alkalmazott, látszólag egyszerű kérdés. Keres X ezer forintot havonta, ezért...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Jogász

Jogász
Online előadás
Megbízások, kockázatkezelés, grafikonosdi.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Bejelentették a nagy megállapodást az Intesa és az Intrum között