Előfizetői tartalom

Hatalmas hiteladatvagyonon ülnek a magyar bankok, új technikák bevetésére készülnek

Portfolio
Az európai bankcsoportok jelentős része nem tud pontos becslést adni arról sem, hogy idén év végén mekkora nem teljesítő hitelállományuk lesz, az információs lehetőségek egy részét ugyanis a moratóriumok elvették - hangzott el a Portfolio mai online Lakossági hitelkockázatok és behajtás 2021 Meetupján. a moratórium lejártát követően az NPL-állományok kezelésekor nagyobb érzékenységre készülhetünk, mind szabályozás, mind szervezeti kultúra tekintetében átrendeződés jöhet. A moratórium utáni időszakra való felkészülés óriási kihívás a bankok és a követeléskezelők számára, az eseményen ezt a témát járták körül meghívott szakértőink.

A Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetupunk első szekciójáról készített tudósítását alább olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 29. Mi lesz a törlesztési moratóriummal, és mi jön utána? Új javaslatok érkeztek Digitális támogatás a követeléskezelésben Győrfi Gábor, a QUALCO üzletfejlesztési igazgatója előadásában azt mondta: az Európai Központi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés