Előfizetői tartalom

Mi lesz a törlesztési moratóriummal, és mi jön utána? Új javaslatok érkeztek

Portfolio
A felhalmozott kamattartozás előtörlesztésének díjmentessé tételét, a futamidő növelése helyett egy magasabb törlesztőrészlet önkéntes alapú vállalását és a törlesztések lépcsőzetes visszavezetését is a jogalkotók figyelmébe ajánlja az MNB a törlesztési moratórium kivezetésének tervezésekor – hangzott el a Portfolio mai online Lakossági hitelkockázatok és behajtás 2021 Meetupján. A követeléskezelők továbbra is elengedhetetlennek tarják egy egységes követeléskezelési törvény megalkotását, a bankok pedig optimistábban látják az MNB-nél a moratórium után várható fejleményeket a hitelportfóliók romlásában.

A Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetupunk második szekciójáról készített tudósítását alább olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 29. Hatalmas hiteladatvagyonon ülnek a magyar bankok, új technikák bevetésére készülnek Törlesztési moratórium: két új javaslattal állt elő az MNB A koronavírus hitelpiaci hatásairól beszélt előadásában Fábián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés