FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Hiteltörlesztési moratórium – menjen vagy maradjon?

Közeledik július elseje. Ez az idei évben nemcsak a nyári szabadságok megindulása miatt fontos, hanem azért is, mert az érvényben lévő jogszabályok szerint eddig tart a hiteltörlesztési moratórium. Sokan reménykednek a hosszabbításban, ám ilyen döntés – egyelőre? – nem született, ami a gyorsan változó gazdasági helyzetben érthető is. Azonban természetesen a döntésnek a moratórium fenntartásáról vagy megszüntetéséről előbb-utóbb meg kell születnie.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 29. Mi lesz a törlesztési moratóriummal, és mi jön utána? Új javaslatok érkeztek 2021. 04. 23. Vihar előtti csend? Kutya világ jöhet a moratórium után, ha nem vigyázunk 2021. 04. 22. A következő hetekben dőlhet el a moratórium sorsa, amely közel 2000 milliárd forint problémás hitelt fed el az MNB szerint 2021. 04. 11. Csúnya pofon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés