Előfizetői tartalom

A személyi kölcsönöket is beindította az otthonfelújítási program

Portfolio
Nagyobb összegű személyi kölcsönt vesznek fel idén a Takarékbank ügyfelei, mint az elmúlt években, ami főleg az otthonfelújítási programnak köszönhető. A Magyar Bankholdinghoz tartozó hitelintézetnél a kedvezményes állami program beindulása után megnőtt az igénylések száma is, sokan ugyanis nem a kamattámogatott jelzáloghitelből, hanem személyi hitelből finanszírozzák meg lakásuk, házuk, átalakítását. A Takarékbanknál arra számítanak, a járvány lecsengése után jelentősen megnő a hiteligény, és az április közepéig kihelyezett volumen az év végére az ötszörösére ugrik.

Hitelezés 2021 Fontos téma lesz ez június 9-ei Hitelezés 2021 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni! INFÓJELENTKEZÉS Az idei év első hónapjaiban a korábbinál húsz százalékkal nagyobb összegű, átlagosan 1,7 millió forintos személyi hitelt igényeltek az ügyfelek a Takarékbanknál. Ez a hitelintézet tapasztalatai szerint elsősorban az otthonfelújítási támogatás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái