Előfizetői tartalom

Rekordok éve volt 2020 a Gránit Banknál

Portfolio
Eddigi legeredményesebb évét zárta a Gránit Bank. Hegedüs Éva, a bank elnök-vezérigazgatója (képünkön) 44 százalékos mérlegfőösszeg-növekedésről, 2 milliárd forintot meghaladó adózás előtti eredményről és számos új innováció bevezetéséről számolt be a részvényeseknek a pénteken videókonferencia keretében megtartott közgyűlésen.

Az elnök-vezérigazgató a közgyűlésen beszámolt arról, hogy a 2020- as évet a bank 573 milliárd forint mérlegfőösszeggel, több mint 23,6 milliárd forint saját tőkével és 2,009 milliárd forint adózás előtti eredménnyel zárta, amely eredmény 40 százalékkal magasabb az előző évhez képest. A bank közgyűlésén a részvényeseket Varga Mihály pénzügyminiszter is köszöntötte....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés