FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Indul a személyes ügyfélfogadás az MNB-nél

Portfolio
Ismét személyesen intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek 2021. május 25-től az MNB budapesti ügyfélszolgálatán, illetve 2021. június 1-jétől a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat megyeszékhelyeken elérhető kirendeltségein. A Pénzügyi Békéltető Testület 2021. május 31-től szintén visszatér a személyes meghallgatásokhoz. Az ügyfelek mindhárom intézményt a járványügyi higiéniás szabályok betartása mellett látogathatják - derül ki az MNB közleményéből.

A koronavírus kockázatainak csökkenésével 2021. május 25-től a lakosság ismét személyesen is intézheti ügyeit a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyfélszolgálatán Budapesten, az I. kerület Krisztina krt. 39. szám alatt. Az MNB Ügyfélszolgálat munkatársai – a személyes ügyintézés mellett – e-mailben (ugyfelszolgalat@mnb.hu), illetve a belföldről ingyenesen hívható +36-80-203-776-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés