Előfizetői tartalom

Felsővezetők a banki digitalizációról: a covid turbót tett a száguldó autóra

Portfolio
Kikkel versenyeznek a bankok? Mit gondolnak az MNB nemrégiben bemutatott digitális ajánlásáról? Hol tart most a banki digitalizáció Magyarországon nemzetközi összehasonlításban? A koronavírus-járvány mennyire pörgette tovább a digitalizácit? A hazai bankok digitális felsővezetői körében volt erről szó Financial and Corporate IT konferenciánk első panelbeszélgetésén.

Csányi Péter (OTP) elmondta, hogy a piacot folyamatosan monitorozzák, azt nézik, ha egy fintech belép a piacra, hogyan tudnak az övénél jobb szolgáltatást nyújtani. A fintechek mindig egy szűkebb piacra fókuszálnak, az univerzális bankok szerepe viszont továbbra is fontos lesz az élő tanácsadás lehetőségével. Nem véltelenül rendelkezik több hazai bank kockázati tőke alapokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés