Előfizetői tartalom

Még egy évig velünk maradhat a törlesztési moratórium

Portfolio
2022 közepéig meghosszabbított törlesztési moratórium, 5-10% közé emelkedő nem teljesítési hitelarány a moratórium után, kisebb csomagokban vagy keretszerződések alapján eladott követelések a piacon – nagyjából erre számítanak a követeléskezelési kerekasztal résztvevői a Portfolio mai Hitelezés 2021 konferenciáján elhangzottak alapján.

A panelbeszélgetést Márton Albert, a Deloitte partnere moderálta. Mit szólnak a kilakoltatási és árverezési moratórium meghosszabbításához? A veszélyhelyzet végéig meghosszabbította a kormány a kilakoltatási és az árverezési moratóriumot, a végrehajtások azonban továbbra is működnek a szűkebb eszköztárral, és arra számít a Budapest Bank, hogy a veszélyhelyzet közelgő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés