Előfizetői tartalom

Mi vár ránk a Növekedési Hitelprogram után? Elmondták a szakemberek

Portfolio
Váratlanul erős évet zártak a magyar bankok kkv-üzletágai a 2020-as évben, a pénzintézeti vezetők pedig úgy látják, hogy a pozitív irányú dinamika 2021-ben is kitart majd. Az NHP gyors kivezetése nem okoz jelentős fennakadást a kkv-üzletágaknál, a digitalizáció pedig a továbbiakban is meghatározó trend lesz – hangzott el mindez a Portfolio Hitelezés 2021 konferenciáján.

A Portfolio Hitelezés 2021 konferencián lezajlott, jelzáloghitelezéssel foglalkozó panelbeszélgetést Fetter István, a CIB Bank kisvállalati divíziójának vezetője moderálta. Milyen teljesítményt értek el a bankok a kkv-hitelezésben 2020-ban? Csáki Béla, a Budapest Bank üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta: a vállalatnál a pandémia mellett plusz terhet jelentett a privatizáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés