Előfizetői tartalom

Itt a döntés a diákhitelek kamatáról

Portfolio
A Diákhitel Központ mai döntése alapján kamatmentes marad a felsőoktatási önköltségre felvehető Diákhitel2, valamint a szak- és felnőttképzésben bevezetett Képzési Hitel2 is. Emellett változatlanul rekordalacsony, 1,99 százalékos kamattal igényelhető a szabad felhasználású Diákhitel1 és a Képzési Hitel1 termék is - tájékoztatott a Diákhitel Központ.

A mai döntés alapján az idei őszi félévben is az eddigi legalacsonyabb, 1,99 százalékos kamattal igényelhető a szabad felhasználású Diákhitel1 és a május 31-től bevezetett Képzési Hitel1. A kizárólag felsőoktatási önköltségre felvehető Diákhitel2 és a képzési díjra fordítható Képzési Hitel2 továbbra is kamatmentes marad– emlékeztetett Magyar Péter, a Diákhitel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés