Előfizetői tartalom

MNB: nem elfogadható a bankok árazása, korlátlan számlacsomagok jöhetnek

Portfolio
Az MNB Fizetési rendszer jelentésről szóló sajtótájékoztatóján Bartha Lajos, az MNB ügyvezető igazgatója kijelentette: a bankok pénzforgalmi árazása nem elfogadható, a csomagáras szolgáltatások elterjedését szeretnék látni, komoly változást várnak el a bankoktól a területen. Ma délelőtt publikálta az MNB a 2020-as jelentését, amelyben a hazai elektronikus pénzforgalom legfontosabb trendjeit mutatják be a jegybanki elemzők, az évente megjelenő anyag nemzetközi összehasonlításban is vizsgálja a hazai pénzforgalom fejlettségét.

2021. július 14. 11:03 Megosztás Digitális jegybankpénz Az MNB nemrégiben egy átfogó tanulmányt készített a digitális jegybankpénz témakörében, amelyben ennek pénzforgalmi vetületét is vizsgálták. Az MNB leszögezte, hogy csatlakozni szeretnének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés