Előfizetői tartalom

Záporoznak a bejelentések a magyar bankoktól: megérkeztek a 0,5% alatti hitelkamatok

Portfolio
Július 1-jével indította el a KAVOSZ öt új Széchenyi Kártya GO! termékét, amit Szijjártó Péter tegnapi bejelentése szerint a legkisebb vállalkozásoknak szóló Széchenyi Mikrohitel bevezetése követ majd. A hazai bankok sorra jelentik be az új hiteltermékek bevezetését, amivel részben a Növekedési Hitelprogram kivezetése miatt keletkezett finanszírozási űrt is próbálják betölteni, legalábbis a kisebb méretű vállalkozások számára.

Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója a Portfolio-nak adott interjújában beszélt a részletekről: Kapcsolódó cikkünk 2021. 07. 05. Hiperugrásra készülhetnek a magyar vállalkozások, megérkeztek hozzá az új hitelek OTP Bank Bár az NHP Hajrá keretét nem növeli tovább a jegybank, megújultak a Széchenyi Kártya Program konstrukciói, így továbbra is elérhetőek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés