Előfizetői tartalom

24 milliárdos kötvénykibocsátást hajtott végre a Hunland

Portfolio
Sikeresen bocsátott ki kötvényeket közel 24 milliárd forint értékben a Hunland cégcsoport. A jegybank Növekedési Kötvényprogramjának keretében végrehajtott tranzakció során a társaság eredetileg 22 milliárd forintot tervezett bevonni a befektetőktől részben jövőbeni beruházások finanszírozása, részben egyéb finanszírozási célok érdekében - derül ki a társaság közleményéből.

A 10 éves futamidejű kötvényekre több, mint mint 32 milliárd forintnyi befektetői ajánlat érkezett az aukción, amiből a kibocsátó végül 24,2 milliárd forintot fogadott el 2,90% átlaghozam mellett. A menedzsment képviseletében Hipszki Tibor pénzügyi igazgató elmondta, hogy az NKP keretében kiemelt céljuk volt a beruházások megvalósítása mellett a cégcsoportszintű finanszírozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés