Előfizetői tartalom

Erős negyedévet zárt a Raiffeisen Bank International

Portfolio
Erős negyedévet zárt a Raiffeisen Bank International, az osztrák bankcsoport idei második negyedévben elért 396 millió eurós nettó eredménye  több mint duplája az egy évvel korábbinak, és messze meghaladja az elemzői várakozásban szereplő értéket. A bankcsoport nettó kamatbevétele csökkent, viszont a nettó díj- és jutalékbevétele szárnyalt a negyedévben.

A Raiffeisen Bank International nettó kamatbevétele az idei második negyedévben 2 százalékkal esett vissza az egy évvel korábbi azonos időszakban látotthoz képest, így 804 millió euró volt, azonban a nettó díj- és jutalékbevétele 27 százalékkal 499 millió euróra emelkedett. A csoport nettó kereskedési bevétele 7 százalékos növekedéssel 27 millió euróra nőtt. Az RBI...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés