Előfizetői tartalom

Követeléskezelési törvény bevezetését sürgeti a szakma a törlesztési moratórium utáni időkre

Portfolio
„A bajba jutott ügyfelek érdekét is szolgálná, ha egyértelmű jogszabályi helyzet teremtődne a követeléskezelők és az adósok közötti kapcsolatban. Erre különösen a hitelmoratórium lejártával lenne égető szükség” – állapította meg találkozóján Bódizs Kornél a követeléskezelő cégeket képviselő MAKISZ elnöke és Zs. Nagy István a Magyar Lízingszövetség új elnöke.

Első szakmai egyeztetésük összegzéseként a két szakember kifejtette: a lízingcégek és a követeléskezelők érdekei több tekintetben is azonosak, mert az a követelésállomány, amelynek érvényesítését a lízingcégek már nem tudják a fennálló szerződések keretei között megoldani, előbb vagy utóbb a követeléskezelési szektorba kerül. A Magyar Követeléskezelők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés