Előfizetői tartalom

Új szakaszba lépett a nyílt bankolás – Itt a magyar app, amely segít eligazodni a pénzügyi káoszban

Külföldi kiadáskövető, azaz PFM-alkalmazásokkal Dunát lehetne rekeszteni, de a hazai paletta egy-két működőképes megoldásból áll. Ezek közül az egyik, a Koin, mely a PSD2-es engedélye birtokában néhány hónappal ezelőtt új szakaszba lépett: elkezdte bekötni a bankokat az alkalmazásba, ezzel pedig teljesen automatikussá válik a kiadáskövetés. Ráadásul akár több bankszámla összes tranzakcióiról, egyenlegéről egy helyen kaphatunk aggregált információkat, kimutatásokat. Szabó Mártonnal, a Koin egyik alapítójával és ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a terveikről.

Banking Technology 2021 A nyílt bankolással kiemelten foglalkozunk október 13-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Koin – az integrált kiadáskövető app A Koin appot kilenc éves fennállása óta 200 ezren töltötték le, közülük több, mint 150 ezren regisztráltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés