Előfizetői tartalom

Kibocsátották az első zöld jelzálogleveleket Magyarországon

Portfolio
Az OTP Csoport a hazai piacon elsőként bocsátott ki zöld jelzáloglevelet: ma sikeresen megtörtént az OTP Jelzálogbank Zrt. OJB2031/I jelzálogleveleinek nyilvános forgalomba hozatala. Az aukción összesen 10,08 milliárd forint ajánlatot nyújtottak be a tőkepiaci szereplők, amelyből a kibocsátó 5,02 milliárd forintot fogadott el.

Június végén jelentette be az MNB, hogy Zöld Jelzáloglevél-vásárlási Programot indít, és augusztus 2-án tette közzé ennek részleteit: Kapcsolódó cikkünk 2021. 08. 02. Közzétette az MNB a Zöld Jelzáloglevél-vásárlási Program részleteit A zöld jelzáloglevél-kibocsátás szempontjából fontos, hogy a fenntarthatósági szempontok figyelembevétele a pénzügyi befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés