Előfizetői tartalom

Bejelentették: ingyenhitelt vezet be a kormány a családoknak!

Portfolio
Több kisebb változást is bejelentett a családügyi miniszter mai sajtótájékoztatóján a CSOK-kal, a babaváró hitellel és az otthonfelújítási támogatással kapcsolatban, de lesz egy nagyobb horderejű változás is: a 0%-os CSOK-hitel őszi bevezetése, amelyet azok tudnak igénybe venni, akik a CSOK mellett felveszik az MNB által októberben indítandó, legfeljebb 2,5%-os kamatozású zöld lakáshitelt is. Számításunk szerint havi 10-20 ezer forintot spórolhatnak az energiahatékony új lakásba költöző családok a már létező 3%-os CSOK-hitelhez képest.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 08. 17. Operatív törzs: felkészülten tudjuk várni a negyedik hullámot A kormány célja, hogy minél többen, minél kevesebb adminisztratív teherrel, minél egyszerűbben hozzájussanak az otthonteremtési támogatásokhoz, ezt szolgálják az alábbi intézkedések: az özvegyek esetében is figyelembe vehető lesz az elhunyt társ társadalombiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés