Előfizetői tartalom

Kilőttek az OTP részvényei, történelmi csúcson az árfolyam

Portfolio
Az OTP részvényei ma nagyot raliznak, így ismét 17 ezer forint fölé emelkedett az árfolyam, amivel új történelmi csúcsra is került, és mindezt kiemelkedő forgalom mellett. A bank a múlt héten tette közzé második negyedéves eredményeit, amelyek kifejezetten jók voltak, szinte minden fontosabb soron felülmúlta az elemzői várakozásokat. Ezt követően pedig szinte azonnal érkeztek az új és magasabb célárak a részvényekre, most pedig az árfolyam is kilőtt. A jó hírek mellett a technikai kép önmagában is támogatta az árfolyam további emelkedését.

Ma egészen kiválóan teljesítenek az OTP részvényei, amelyek már közel 4 százalékkal kerültek feljebb, így a BUX index legjobban teljesítő tagja is egyben. A forgalom mértéke is kiemelkedő, már közel 11 milliárd forint, holott az elmúlt 30 nap átlaga 4,2 milliárd forint körül alakult. Ezzel természetesen az OTP a magyar tőzsde legforgalmasabb papírja is egyben. Több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés