Előfizetői tartalom

Először adott ki fenntarthatósági jelentést az Erste Bank

Portfolio
Több mint 1800 tonnával csökkentette szén-dioxid kibocsátását a magyarországi Erste Bank 2020-ban: energiafelhasználását 8,2 százalékkal, villamosenergia-fogyasztását 9,3 százalékkal mérsékelte. Közben papírfelhasználása egy év alatt 14 százalékkal csökkent, így már kevesebb mint 90 tonnát tesz ki egy évben, amely több mint 30 százalékkal kevesebb a 2018-as mennyiségnél – derül ki a pénzintézet fenntarthatósági jelentéséből. A bank első alkalommal adta ki a társadalmi felelősségvállalásáról, a közösségi szerepvállalásáról, felelős üzletviteléről, etikus vállalatirányításáról és a környezeti felelősségvállalásáról szóló jelentését.

Kiadta első fenntarthatósági jelentését a több mint 3000 embert foglalkoztató Erste Bank, a riport tartalmazza a bank törekvéseit és ezen a területen eddig elért eredményeit: Szén-dioxid kibocsátás, energiahasználat: 2020-ban 1800 tonnával mérsékelték a szén-dioxid kibocsátásukat. A bank évente több mint 7 ezer megawatt áramot használ fel, ami éves energiafogyasztásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés