Előfizetői tartalom

Erste-vezér a koronavírusról: túl naivan megyünk bele a második félévbe

Portfolio
Az oltásokkal kapcsolatos bizalmatlanság és az infláció esetleges tartóssá válása aggasztja most a leginkább Bernhard Spaltot, az Erste Group vezérigazgatóját, aki szerint még nem hirdethetünk győzelmet a járvány felett, ugyanakkor az Erste és a régiós kilábalás erősnek mondható, a bankszektor pedig most nem a probléma, hanem a megoldás része.

A Financial Timesnak a bankvezér azt mondta, a közép- és kelet-európai gazdaságok felülteljesítők lesznek a gazdagabb nyugati országokkal szemben a gazdasági kilábalásban, a gazdaság az Erste piacain erős fellendülést mutat. Visszatértünk ahhoz a helyzethez, amelyben majdnem teljes a foglalkoztatás, tele vannak megrendelésekkel a vállalatok, visszatért a fogyasztás, a csődök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés