Előfizetői tartalom

Nagy újítást jelentett be az OTP: más bankok számláit is bekötik a netbankjukba

Portfolio
Az OTP Bank most induló nyílt banki szolgáltatása (OTP OpenBank) lehetővé teszi, hogy a más bankoknál vezetett számlák egyenlegét is megtekinthessék a bank ügyfelei. Így egyetlen felületről kontrollálhatóak a pénzügyek: elég csak az OTP Bank új internetbankjába vagy mobilalkalmazásába bejelentkezni és máris követhető, mennyi pénz van a más bankoknál vezetett számlákon - derül ki az OTP közleményéből.

Banking Technology 2021 A nyílt bankolásról kiemelt helyen lesz szó a Portfolio október 13-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az OTP Bank egy nyílt banki (PSD2-es) újdonsággal bővíti az új internet- és mobilbankjában nyújtott szolgáltatások körét:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés