Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: POS-terminálokkal támad az Amazon

Portfolio
Egy kiszivárgott fejlesztési dokumentáció szerint az Amazon egy POS-terminállal készül beszállni a fizetésfeldolgozási szolgáltatások versenyébe. A kikerült anyagok szerint a techóriás pénzügyi innovációs munkacsoportja, a Santos egy olyan terminált tervezett, amellyel elsősorban kereskedő ügyfeleit igyekszik visszacsábítani a Shopify-tól - írta a Business Insider. A projekt egyelőre még korai tervezési fázisban van és nem tudni, mikor dobják majd piacra a terméket.

Banking Technology 2021 A bigtechek és a bankok harcáról is szó lesz a Portfolio október 13-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az Amazon tavaly mozgósította a Santost olyan versenyképes fizetési szolgáltatások kifejlesztésére, amelyekkel akár a szektor legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés