Laptop
Bank

Mesterséges intelligenciával támad az Oracle

Portfolio
Az adatbázis-kezelő szoftvereiről ismert Oracle olyan vállalatokkal készül versenybe szállni, mint az Adobe Inc. és a Salesforce.com. A vállalat olyan felhőalapú szoftvert készül piacra dobni, amely B2B termékek marketingjében nyújt támogatást.
Mire jó a mesterséges intelligencia a bankokban? Erről is szó lesz a Portfolio október 13-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt!

Amíg fogyasztókat célzó marketingkampányok lényege, hogy növeljék a márkák ismertségét, addig a B2B kampányok egy értékes lead felkutatásáról szólnak. Ha azonban a leendő ügyfél mégsem hoz elég hasznot, vagy megbízhatatlan, azzal a értékesítő csak az idejét vesztegeti.

Az Oracle hétfőn bejelentett rendszere mesterséges intelligencia segítségével világítja át a marketing kampányokat, majd kiszűri azokat a lehetséges ügyfeleket, akik nagy eséllyel vásárolnak majd. Az így összegyűjtött elérhetőségeket pedig továbbküldi a rendszer az értékesítőknek.

A Fusion Marketing rengeteg adatot gyűjt be sok különböző forrásból. Az adatok lehetnek e-mailekből álló listák, amelyek az Oracle saját felhasználóitól gyűjtött össze, vagy harmadik féltől vett adatbázisok, amit az Oracle már régóta gyűjt, hogy megalapozza digitális marketing üzletágát.

(Reuters

Címlapkép forrása: SOPA Images via Getty Images

Mire jó a mesterséges intelligencia a bankokban? Erről is szó lesz a Portfolio október 13-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt!

A címlapkép forrása: Getty Images.

zöld iroda
infláció piac
FrankfurtiTőzsde
nap
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni.
Online előadás
Megnézzük az összes izgalmas befektetési, illetve spekulatív pozícióra vonatkozó lehetőséget.
N26 bank telefon fintech