Előfizetői tartalom

Megjelentek a 2,5%-os zöld lakáshitel részletei, van néhány meglepetés is

Portfolio
Megjelent az október 4-étől elérhető NHP Zöld Otthon Program (NHP ZOP) terméktájékoztatója – vette észre a Bankmonitor. A 2,5%-os kamatozású, legalább BB energiahatékonyságú új ingatlanokra felvehető hitel több meglepetést is tartalmaz. 10 évig benne kell maradni az így megszerzett ingatlanban, és vannak az eddig ismertnél szigorúbb energiahatékonysági elvárások is.

Már ismert paraméterek Azt már eddig is tudtuk, hogy a hitel maximális összege 70 millió forint, futamideje legfeljebb 25 év, kamata legfeljebb 2,5%. Újdonságok Nem tudtuk eddig, hogy ha valaki CSOK-hitelt is felvesz a hitel mellé, a kettő összegének kell beleférnie a 70 milliós limitbe, folyósítási díja 0,75%, legfeljebb 100 ezer forint lehet, előtörlesztési díja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés