Előfizetői tartalom

Mesterséges intelligenciára épülő alappal rukkolt elő a KBC Alapkezelő

Portfolio
Egy mesterséges intelligenciára épülő, dinamikus vegyes alap is rendelkezésre áll már a magyar ügyfelek számára a KBC Alapkezelőnél – hangzott el a társaság mai online sajtóeseményén. Az alap a privátbanki ügyfelek számára is elérhető lesz. További érdekesség, hogy a privátbanki szegmensben a bank lejjebb szállította eddigi belépési limitjét, így számításaink szerint a K&H Privátbank a három legnagyobb privátbanki szolgáltató közé lépett a magyar piacon.

Banking Technology 2021 Kíváncsi vagy, hogyan alakítja át a bankok működését a mesterséges intelligencia? Akkor gyere el a Portfolio október 13-ai Banking Technology 2021 konferenciájára, ahol kiemelt témaként lesz erről is szó! Részletek: Információ és jelentkezés Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés