Előfizetői tartalom

Új, szinte kamatmentes hitelt vezet be a kormány a legkisebb cégeknek

Portfolio
Ma elindul a Széchenyi Kártya Program legújabb konstrukciója, a mikrovállalkozások beruházási céljait segítő Széchenyi Mikrohitel GO! – jelentették be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a KAVOSZ mai sajtótájékoztatóján. Újdonság, hogy akár kezdő vállalkozások is igénybe vehetik fix 0,5%-os kamattal, legfeljebb 50 millió forint összegben, és ezúttal nem a bankok, hanem a pénzügyi vállalkozások nyújtják.

Jön a Széchenyi Mikrohitel GO! György László, az ITM államtitkára elmondta: kifejezetten a legkisebb vállalkozások támogatását szolgálja a program. Magyarországon közel 800 ezer mikrovállalkozás működik, a hazai vállalkozások 94%-a 10 fő alatti, összesen 1,1 millió embernek adnak munkát. A KAVOSZ és a Széchenyi Kártya Program a járvány idején sem hagyta magára a vállalkozásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés