Előfizetői tartalom

Hosszú távú kapcsolat az engedményezésben: mi az a forward flow?

Portfolio
Újfajta követelés-engedményezési módszer jelent meg 2019-ben Magyarországon: az UniCredit Bank és az EOS cégcsoport úgynevezett forward flow megállapodást kötött, amely egy hosszú távú kapcsolatot jelent a két fél között. A sikeresnek bizonyult együttműködés részleteiről hallhatott előadást és beszélgetést a közönség a Portfolio és az EOS Faktor Zrt. közös „Követeléskezelési trendek 2021” konferenciáján.

Mikolay Éva, az EOS cégcsoport fedezetes követeléskezelési igazgatója (címlapképünkön) az ingatlanfedezetes forward flow megállapodásokról beszélt előadásában. Ezek olyan engedményezések, amelyekben meghatározott időközönként (lehet pl. negyedév, félév) kerülnek átadásra jelzálogjoggal biztosított követeléscsomagok (de fedezetlenek is kerülhetnek bele), előre meghatározott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés