Előfizetői tartalom

Kriptós egyetemi rangsor látott napvilágot, egyetlen magyar egyetem sem fért fel a listára

Portfolio
Óriásira nőtt az érdeklődés a blockchain-alapú megoldások iránt, elsősorban a kriptobefektetések növekedése miatt. Egyre többen érdeklődnek a bitcoin mellett a decentralizált pénzügyek, és az NFT (-nonfungible token,- nem helyettesíthető token) iránt is. Bár a legjobban keresett állások nem feltétlenül írnak elő formális végzettséget, sok világszintű egyetem elindította saját blockchain-fókuszú képzését. A kriptohíreket közlő CoinDesk pedig éppen mostanában jelentetett meg egy 50-es ranglistát ezekről az intézményekről.

Banking Technology 2021 Hasonló témákról is szó lesz október 13-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A CoinDesk, és az MIT kutatói 230 oktatási intézményt elemeztek és azokat öt szempont alapján értékelték. Tudományos hatás, beleértve a blockchainnel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés