Előfizetői tartalom

Megszólalt a Revolut Bank a magyarországi terveiről

Portfolio
Andrius Biceika, a Revolut Bank vezérigazgató-helyettese Banking Technology konferenciánk nyitóbeszélgetésében elmondta, hogy előbb utóbb a Revolut Bank Magyarországon is meg fog jelenni a személyi hitelekkel, hitelkártyákkal, azonban csak a helyi szabályozókkal egyetértésben tehetik ezt majd meg. A 33 milliárd dolláros neobank párbeszédet folytat az MNB-vel is erről, és a szakember azt is elárulta, globális szuperappá szeretnének válni, ez pedig további új szolgáltatásokat fog jelenteni a Revolut appjában.

A Revolutnak több mint 20 millió ügyfele van, ezen belül hányan használják elsődleges bankszámlának a revolut-számlát? – kérdezte Faluvégi Balázs, a MAFISZ elnöke a konferencián egy élő interjú keretében Andrius Biceikát. A Revolut Bank vezérhelyettese elmondta, hogy időbe telik, amíg a Revolutra váltanak elsődleges bankszámlaként az ügyfelek, néhány hónapja azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés