Előfizetői tartalom

Jelentett a Wells Fargo, megugrott a bank nyeresége

Portfolio
A Wells Fargo 18,33 milliárd dolláros bevételről és 1,17 dolláros egy részvényre jutó eredményről adott számot az idei harmadik negyedévre vonatkozóan, előbbi az elemzők által vártnak megfelelően, utóbbi azt meghaladóan alakult. A bank részvényeinek árfolyama emelkedik a tőzsdenyitás előtti kereskedésben a gyorsjelentés után.

A Wells Fargo bevétele az elemzők által vártnak megfelelően alakult, 18,83 milliárd dollár lett az idei harmadik negyedévben, ami az előző év azonos időszakában elért bevételtől 2,5 százalékkal elmaradt. A bank ugyanakkor 1,17 dolláros eps-t ért el, ami a várt 0,99 dollárt több mint 18 százalékkal meghaladja, az egy évvel korábbi 70 centnél pedig 67 százalékkal volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés