Előfizetői tartalom

Széchenyi Kártya: megrohanták a cégek a bankokat, de akadoznak a szerződéskötések

Portfolio
421 milliárd forintnyi hiteligény érkezett eddig a Széchenyi Kártya GO! új termékeire július eleje óta, de még csak 138 milliárd forintnyi szerződést kötöttek meg a bankok, ezért a KAVOSZ vezérigazgatója arra kérte a partnereket a Portfolio mai konferenciáján, hogy gyorsítsanak, illetve engedjenek a hitelfolyamat során. Jó esély van arra, hogy 2021 végén mégsem fut ki az EU átmeneti keretrendszere, amelynek köszönhetően elérhetők a rendkívül kedvezményes finanszírozási konstrukciók.

Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója többek között az alábbiakról beszélt előadásában a Portfolio mai Budapest Economic Forum című konferenciáján: a modern gazdaság alapja a végtelen növekedés (enélkül összeomlik), a hitelezés nélküli állapotot (credit crunch) nehézkes kilábalás követte 2008 után, ezt azonban most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés