Előfizetői tartalom

Felforgatja a világot az új fizetési őrület, de egyre többen esnek vele hitelcsapdába

A BNPL-piac óriásira duzzadt rövid idő alatt, és bár az instant részletfizetési megoldások több dologban egyeznek a hagyományos banki hiteltermékekkel, mint amennyiben különböznek tőlük, egyelőre mégis jogi szürkezónába esnek. A BNPL híven tükrözi az ügyfelek megváltozott igényeit a rugalmasabb és azonnali tranzakciók iránt, számos szolgáltató megoldása azonban nem több a régi részletfizetéses áruhitel technológiavezérelt változatánál, bizonytalanabb fogyasztóvédelmi háttérrel és sokkal több buktatóval.

Global trends in Banking 2021 Hasonló témákról is szó lesz november 18-ai Global Trends in Banking c. online rendezvényünkön. A regisztráció ingyenes! Információ és jelentkezés A BNPL egy olyan - általában kamatmentes - részletfizetéses áruhitel, amely az e-kereskedők fizetési felületébe ágyazottan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés