OTP fiók
Bank

Holnaptól kötelező a maszk az OTP fióki dolgozóinak

Portfolio
Holnaptól kötelező a maszkhasználat a fiókokban az OTP munkatársai számára – közölte megkeresésünkre a bank. Az ügyfeleknek egyelőre nem szükséges maszkot viselniük az ügyintézés közben.

„Az OTP Bank számára kiemelten fontos a munkavállalók és családjaik egészsége, ezért a körülményeknek megfelelő intézkedéseket vezettünk be, amelyeket folyamatosan felülvizsgálunk. A bank tavaly február óta rendszeresen ülésező koronavírus munkacsoportja folyamatosan tájékoztatja a kollégákat az aktualitásokról. Monitorozzuk a járvány alakulását, a Csoporton belüli érintettség számait, illetve a jogszabályokat is nyomon követjük. Ezek változását próbáljuk lekövetni intézkedéseinkkel, a járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorítjuk az intézkedéseket is.” – írták a járványügyi intézkedéseket firtató megkeresésünkre adott válaszukban.

A bankfiókokba érkező ügyfeleknek a kormányzati intézkedéseknek megfelelően egyelőre nem szükséges maszkot hordania. A fiókhálózati ügyfélterekben elrendelték azonban a kötelező maszkhasználatot a munkatársak számára, jövő héttől hasonló, egyre szigorodó intézkedésre a központi irodaépületekben is számítani kell. 

Az OTP Csoport országaiban a jogszabályok és a fertőzöttségi adatok is igen eltérőek. Több helyen a bankfiókokban is kötelező a maszkhasználat, a hőmérséklet ellenőrzése, a védettségi igazolvány felmutatása - ismertették.

Címlapkép: Shutterstock

Amerika Kína sakk stockfotó
karácsony utca boltok tömeg
koronavirus vakcina
egyiptom tengerpart nyralas

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Ingyenes online előadás
Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
koronavírus karácsony getty stock