Előfizetői tartalom

Szinte hihetetlen: hetedik negyedéve nyereséges a Deutsche Bank

Portfolio
Immár a hetedik egymást követő negyedévben ért el nyereséget a Deutsche Bank. A ma reggel közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentés 6%-os profitnövekedést mutat az egy évvel korábbihoz képest, amivel az elemzői várakozásokat is felülmúlta a legnagyobb német bank, és jó úton halad a szerkezet-átalakítási folyamatban a 2022-es pénzügyi célok teljesülése felé.

2012 óta ez a leghosszabb nyereségességi sorozata a Deutsche Banknak, és bár a befektetési banki üzletág bevételei – sok versenytárssal ellentétben – csökkentek, a társaság vezérigazgatója, Christian Sewing megalapozottan jelenthette ki: teljesíteni fogják 2022-es pénzügyi terveiket. A nettó kamatbevételek 6%-kal voltak magasabbak a harmadik negyedévben, mint egy évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés