Előfizetői tartalom

Kötelező lesz az oltás a magyar bankoknál és biztosítóknál? – Megérkeztek az első válaszok

Portfolio
Az általunk megkérdezett pénzügyi szolgáltatók közül egyelőre csak az Aegon Magyarország jelezte, hogy élni kíván a kötelező védőoltás bevezetésének a lehetőségével munkavállalói számára. A tőzsdén szereplő pénzintézetek közül az OTP Banknál és a CIG Pannóniánál egyelőre nem döntöttek a kérdésről, az MKB Bank és a Takarék pedig nem kívánt válaszolni megkeresésünkre.

Előírhatják az oltást a munkahelyek A kormány ígéretének megfelelően múlt csütörtökön megjelentek a rendeletek este a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legutóbbi szigorításokról. Ezek tartalmazzák a maszkviselés előírását a tömegközlekedésben, valamint a munkahelyeken a kötelező oltás lehetőségének bevezetését. Külön rendelet szól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés