Előfizetői tartalom

Hitel és biztosítás: egyre kevesebb közvetítő osztozik egyre nagyobb tortán

Portfolio
Jól kirajzolják a hitel- és a biztosítási piac válsággörbéje közötti különbségeket az MNB minap közzétett közvetítői adatai. A független biztosításközvetítők 51 milliárdos, a hitelközvetítők 9 milliárd forintos jutalékbevételt értek az első félévben, és bár mindkét szám kétszámjegyű éves növekedést takar, a hitelközvetítők egy gödörből kászálódnak ki, a biztosításközvetítőknél viszont zavartalan volt a növekedés a járvány alatt is.

Közzétette a jegybank a független biztosításközvetítők és a független hitelközvetítők első féléves adatait, ez alapján a biztosításközvetítők 51,0 milliárd forintos jutalékbevételt értek el az első félévben, ami 15%-os éves növekedést takar, és most az életbiztosítási jutalékbevételek teljesítettek felül, a hitelközvetítők jutalékbevétele 9,0 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés