Előfizetői tartalom

Piacvezető szerepre tör az OTP Csoport a régiós privátbanki piacon

Portfolio
Top3-ba szeretne kerülni, idővel pedig piacvezető szerepre törekszik a régiós privátbanki piacon az OTP. A vagyonos ügyfeleket kiszolgáló szegmens már a Global Markets üzletág ernyője alá tartozik, ahol számos fejlesztés fut technológiai, digitális és termékoldalon is. Az OTP Global Markets mai sajtóeseményén elhangzott, hogy OTP Csoport szinten egységesítik a privátbanki üzletág megjelenését és termékkínálatát a régióban.

Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója az eseményen kitért arra, hogy az OTP Csoport növekedésével a régiós piac jelentős szereplőjévé vált, mindez magával hozta a régiós szinergiák iránti igényt is. A Global Markets üzletág ezen a néven már másfél éve működik, az átnevezés jobban tükrözi a régiós szerepkört, emellett új aspirációkat is jelez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés