Előfizetői tartalom

Kivonul az egyik fintech-sztár Amerikából, 500 ezer ügyfelet hagynak hátra

Portfolio
A N26 amerikai felhasználói 2022 január 11-től nem tudják majd elérni az N26 applikációját. A Berlin-központú bank szerint a kivonulás oka, hogy ezentúl több figyelmet szeretnének fordítani az európai piacaikra. A szakértők szerint az eset megerősíti azt a tapasztalatot, hogy milyen nehezen terjeszkednek az európai fintechek az Egyesült Államokban.

Két és fél évvel az indulás után minden tevékenységét megszünteti az N26 bank az Egyesült Államokban. A 9 milliárd dollárra értékelt neobank ezzel 500 000 amerikai ügyfelet hagy hátra, akik egészen január 11-ig elérhetik majd a folyószámláikat, de folyamatos instrukciókat kapnak arra vonatkozólag, hogy hogyan vonják vissza a betéteiket. A kivonulás oka, hogy az N26 nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés