Előfizetői tartalom

Meghódítja a világot a fintech, amely fizet helyetted, ha épp nincs pénzed

Először nagyot hasalt egy stockholmi startup versenyen, ma már viszont a világ második legértékesebb fintechjeként tartják számon a svéd BNPL-céget, a Klarnát. A banki licenccel rendelkező vállalat gyors terjeszkedésbe kezdett és Nyugat-Európában ma már szinte mindenhol elérhető, így csak idő kérdése, hogy Magyarországra is bekéredzkedjen. Összegyűjtöttük, mire számíthatnak a felhasználók, ha a Klarna alkalmazása és szolgáltatásai itthon is elérhetőek lesznek majd.

Az utolsó helyről a világ élvonalába A Klarnát 2005-ben alapította három egyetemista Stockholmban, és azóta már 250 000 kereskedőnek nyújt részletfizetéses megoldást a világ 17 országában. A cégnek 90 millió aktív felhasználója van, akik naponta 2 millió tranzakciót indítanak el. A fintech azt a küldetést tűzte ki célul, hogy felszámolja a vásárlási folyamatot megakasztó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés