POS terminál mobilfizetés érintésmentes fizetés
Bank

POS terminállal támad a világ egyik legértékesebb fintechje

Portfolio
A Stripe a fizikai világba is elhozza a fizetési infrastruktúráját az új POS termináljával, amit először Írországban, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában dob piacra.

A legtöbb platformszolgáltatónak és online piactérnek már van saját POS terminálja. Ide tartozik a Shopify, a Taxi.de, az INDY Cinema Group és olyan internet-first kereskedők, mint a Glossier és a Warby Parker.

A POS terminál egy egycsatornás fizetési platformot kínál, amelynek segítségével a kereskedők egységes nézetben kezelhetik az online és az offline vásárlásaikat. A terminál rendelkezik saját szoftverfejlesztői csomaggal és (software development kit, SDK) API-val, amivel egyedi fizetési folyamatokat alakíthat ki az ügyfél. A termékhez kártyaolvasók is járnak, amik mobiltárcákkal is működnek.

A Stripe szerint mind a személyes, mind az online fizetések sokkal egyszerűbbek lettek, de a kettőt együtt még mindig nehéz kezelni, a POS termináljuk pedig ebben fogja támogatni a kereskedőket. Ez főleg egy olyan időszakban bizonyul majd hasznosnak, mint a mostani Black Friday és Cyber Monday körüli időszak, amikor megnő a hibrid – fizikai és online – vásárlások száma.

(Finextra)

Címlapkép forrása: Carlina Teteris/Getty Images

praga
elektromos autó töltő
aram_energia
who getty stock
astrazeneca-sarah-gilbert-vilagjarvany-halalosabb-covid-19-omikron-varians
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Legális adóelkerülés, TBSZ, NYESZ számlák.
Online előadás
Állítsd a valószínűségeket a saját oldaladra!
sötétház