Takarékbank_5
Bank

Rendkívüli közgyűlésen választott új vezetőket a Takarék Jelzálogbank

Portfolio
Új igazgatósági, felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagokat választott keddi rendkívüli közgyűlésén a Takarék Jelzálogbank, az új vezetők részben a Magyar Bankholding többi tagbankjától, az MKB és a Budapest Banktól érkeztek.

A rendkívüli közgyűlés napirendjén és határozataiban az alábbiak szerepeltek:

  1. Döntés a társaság igazgatósági tagjainak és elnökének megválasztásáról, valamint díjazásuk megállapításáról: 2021. december 1-jéig 2026. november 30-áig az igazgatóság külső tagjává és elnökévé választotta Vida Józsefet, az igazgatóság külső tagjává választották Ginzer Ildikót, Hegedüs Évát és Sass Pált, belső taggá pedig Mészáros Attilát és Nagy Gyula Lászlót. Az igazgatóság elnökének díjazását változatlanul havi bruttó 400 000 Ft, tagjainak díjazását változatlanul havi bruttó 200 000 Ft összegben határozták meg.
  2. Döntés a társaság felügyelőbizottsági tagjainak és elnökének megválasztásáról, valamint díjazásuk megállapításáról: a felügyelőbizottság tagjává és elnökévé választották Rózsa Zsolt Jánost, a felügyelőbizottság tagjává választotta Darazsacz Pétert, Gödör Éva Szilviát, Görög Tibort és Lélfai Koppány Tibort. A felügyelőbizottság elnökének díjazását változatlanul havi bruttó 318 000 Ft, a Felügyelőbizottság tagjainak díjazását változatlanul havi bruttó 212 000 Ft összegben határozta meg.
  3. Döntés a társaság audit bizottsági tagjainak megválasztásáról, valamint díjazásuk megállapításáról: az audit bizottság tagjává választották Darazsacz Pétert, Gödör Éva Szilviát, Görög Tibort
  4. A felügyelőbizottság módosított ügyrendjének jóváhagyása: a társaság Közgyűlése jóváhagyta a Felügyelőbizottságnak a közgyűlési előterjesztés melléklete szerinti tartalmú módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt ügyrendjét. A módosított ügyrend a határozat meghozatalával egyidejűleg lép hatályba.
  5. Egyebek: ezen napirendi pont keretében a Közgyűlés nem hozott határozatot.
Kereskedés Takarék Jelzálogbank-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
omikron koronavírus tüskefehérje
kórház koronavírus covid-19
electric car
bear_1
richard-moore-mi6-kulfoldi-hirszerzes-kem-egyesult-kiralysag
vlagyimir-putyin-oroszorszag-joe-biden-amerikai-egyesult-allamok-elnok
mobiltelefon telefon

Holdblog Fejlődő országok

Az amerikai részvénypiac meneteléséről naponta értesülhet az olvasó, ha máshogy nem is, de egyedi részvénysztorik...

Ingyenes online előadás
Könnyebb, mint gondolnád.
Online előadás
Hosszú távú befektetési módszerek, portfólióépítés.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
hitelszerződés jelzáloghitel bank bubor kamat