Előfizetői tartalom

Kulisszatitkok a magyar gazdagok befektetéseiről – Nem is gondolnád, mennyi eurót tartanak

Portfolio
Érdekes kulisszatitkokat árult el a magyar gazdagok befektetéseiről Dócs János, a CIB Private Banking igazgatója a Portfolio Private Investor Day 2021 rendezvényén. A szakember elárulta, hogy a privátbanki ügyfelek sokkal több részvényt tartanak, mint egy átlagos magyar befektető, nem kevés a devizális kitettségük és eddig se a MÁP+ volt a legdominánsabb lakossági állampapír a portfólióikban.  

Dócs János, a CIB Private Banking igazgatója előadásában a vagyonosabb magyarok befektetési szokásait emelte ki, hozott pár érdekes kulisszatitkot: Magyarországon a vagyonos ügyfeleknek azokat a privátbanki ügyfeleket tekintik, akik 60-80 millió forint feletti befektetési állománnyal bírnak. Érdemes két ügyfélkategóriát megkülönböztetni: vannak a vagyont tovább gyarapítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés