Bank

Digitális bankfiókot nyitott a Raiffeisen

Portfolio
Digitális bankfiókot nyitott az Etele Plaza bevásárlóközpontban a Raiffeisen. A teljesen megújult elrendezéssel, arculattal és számos okosmegoldással felszerelt fiókot néhány napja vehették birtokba az ügyfelek.

A fiókba betérők a korábbiakhoz képest sokkal frissebb és modernebb, otthonosabbarculattal találkoznak, mind a bútorok, mind pedig az alkalmazott belsőépítészeti elemekbarátságosabbak, kevésbé hivatali jellegűek.

A fiók újdonsága, hogy a napi bankügyek ügyintézői közreműködés nélkül az erre a célrakialakított OkosPontban intézhetőek el – itt a Raiffeisen Bank online rendszerei és azügyféltájékoztatók is elérhetőek. A várakozó zónában ingyenes wifi-elérés, bútorokbaépített telefontöltők és a kivetítőkön megjelenő informatív-szórakoztató tartalmak teszikkellemessé az ott eltöltött időt. A bankfiók mellett készpénzbefizetésre is alkalmas ATM várja az ügyfeleket.

A Raiffeisen Bank 2021-ben új, digitális bankfióki koncepciót dolgozott ki, ez alapján kerülsor az új fiókok megnyitására, illetve a meglévők felújítására.

„Egyre többen igénylik a digitális bankolást, egyre kevesebben használnak készpénzt, egyre többször probléma ügyfeleink esetében is az időhiány. Mindezekre a banki kiszolgálásnak is reagálniakellett, ennek eredményeként folyamatosan alakítjuk át fiókjainkat az új, digitálismodellre.” – mondta Ralf Cymanek, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese.

rakéta háború orosz amerika
volkswagen kína
fehér ház donald trump joe biden amerikai elnökválasztás 2020 usa
Trump beszólt, idén is elkerülheti az államcsődöt Amerika
német berlin
vakcina oltás koroavírus

Kiszámoló Ez történt a héten

Az amerikai külkereskedelmi egyenleg újra tovább romlott novemberben. A havi 99 milliárd dolláros áruhiányt csak némileg...

Holdblog Értéktelenedő pénz

A pandémia évei a pénz nyomtatásának (elértéktelenedésnek) évei voltak, ez vélhetően nem újdonság, hiszen...

Holdblog Álomgyilkosok

Úgy tűnik a tőzsdei álmodozás korának egyelőre vége. 2020 tavaszától hatalmas mennyiségű frissen teremtett jegybankpénz/költségvetési...

2022. április 6.
Agrárium 2022
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó

Elemző munkatárs

Elemző munkatárs
Díjmentes online előadás
Mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
Online előadás
Milyen részvényeket érdemes most venni?
bankkártyás vásárlás mobil e-kereskedelem