Előfizetői tartalom

Miért éri meg bérelni a teherautókat?

Portfolio
Egyre több hazai vállalkozás él a teherautók klasszikus bérletének lehetőségével, leginkább a konstrukció biztosította rugalmasság miatt. A hazánkban meghatározó szereplőnek számító Delta-Truck/Viarent cégcsoport tapasztalatai szerint a hosszú és rövid távú bérleti ajánlatok is igen népszerűek, de az egynapos – a szakzsargonban ultrarövid bérletnek nevezett – formátum is számos partnert vonz. Ügyfeleik fuvarosok, kereskedő-, gyártó- és futárcégek, illetve az ultrarövid távos konstrukció miatt már a magánszemélyek is felfedezték maguknak a céget.

„Nyerges vontatókra, félpótkocsikra általában néhány hónaptól három évig terjedő szerződéseket szoktunk kötni, itt a nagy célcsoportot a fuvarosok jelentik, akik projektalapon, jellemzően egy-három évre visznek el járműveket. például egy hűtős szerelvényt. Velünk ellentétben egy lízingcég nem teheti meg, hogy ennyi idő után, vagy akár futamidőn belül kicserélje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés