Előfizetői tartalom

Hivatalos: bankot vesz Magyarországon az Erste Bank

Portfolio
Hosszas és bonyolult tárgyalási folyamatot követően az Erste Bank veszi meg a Magyarországról kivonuló Commerzbank itteni operációját. A két bank friss közleménye szerint a tranzakció várhatóan 2022 második felében zárul, amelynek során az Erste tovább bővíti vállalati üzletágát.  A két szervezet hasonlóságai zökkenőmentes átmenetet tesznek lehetővé - vélik az Ersténél. A vételárat egyelőre nem közölték.

A frankfurti székhelyű Commerzbank AG megállapodást kötött ma az Erste Bank Hungary Zrt.-vel a Commerzbank magyarországi leányvállalatának értékesítéséről. A hatósági jóváhagyásokhoz kötött tranzakció a Commerzbank Zrt. egészét érinti. Az Erste Bank a hitelintézetet a tranzakció lezárását követően a tervek szerint saját szervezetébe integrálja. Az ügyfélszámlák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés